Roof House | Meniu

Foișoare, terase, pergole
din lemn la comandă

Vizita la domiciliu și măsurarea este GRATUITĂ.
Foișoarele de grădina sunt o camera în aer liber în care poți beneficia de protecție și intimitate fiind în aer liber.

Foișoare pot fi utile în orice anotimp, dincolo de acest aspect, pentru executarea unui foișor de calitate este necesară existența unei fundații de ciment în prealabil.

Pergole din lemn
Pergole lemn masiv si lemn lamelar cu finisaje de inalta calitate.
Durabilitatea lucrarilor noastre de construire foisoare din lemn masiv este foarte mare, iar pretul pentru un foisor din lemn este foarte competitiv, raportul calitate-pret fiind imbatabil.
Terase din lemn
Terasa de lemn este un loc în care să te relaxezi și să-ți petreci timpul cu prietenii tăi.
Oferă o nouă înfățișare casei lale și crează totodată un spațiu de relaxare.
Executăm terase din lemn, cu finisaje de lux, la comandă.
Foișoare de grădină

Foișoare pătrate / dreptunghiulare

Mulți dintre cei care au o asemenea construcție în curtea casei spun că acolo își petrec majoritatea timpului, de primăvară devreme și până toamna târziu.

Executăm pe comandă foișoare de lemn pentru curte și grădină. Utilizăm lemn de conifer și accesorii speciale, în funcție de preferințele sau proiectul ales de către client.

Foișoare hexagonale

Foișor de grădină confecționat din lemn de brad și molid. Acesta este finisat și lăcuit cu ceară pe baza de apă RENNER ITALIA în 2 straturi cu șlefuire între ele.

Acoperișul este alcătuit din lambriu și șindrilă bituminoasă, acesta fiind amplasat pe un schelet din căpriori de 6cm x 9cm. Pentru montarea foișorului este nevoie de o fundație (EXISTENTĂ) din beton.
Prinderea pe beton se poate face cu L-uri sau profile metalice cu dibluri.

Foișoare octogonale

Foișor de grădină confecționat din lemn de brad și molid. Acoperișul este alcătuit din lambriu și șindrilă bituminoasă, acesta fiind amplasat pe un schelet din căpriori de 6cm x 9cm. Pentru montarea foișorului este nevoie de o fundație (EXISTENTĂ) din beton. Prinderea pe beton se poate face cu L-uri sau profile metalice cu dibluri.

Galerie foto:

Model 1
Model 2
Model 3
Model 4
Made on
Tilda